logo

> Shop      > Svenska        > English

Shopping Service


Din privata inredningssäljare guidar dig genom sortimentet, online eller i butik, och helt utefter dina önskemål. Vi kan bland annat hjälpa dig att hitta unika inredningsdetaljer eller presenter, skapa en bröllopslista, välja tyger till en soffa, matcha bord och stolar, hitta alternativa mått på möbler och komma med möbleringsförslag. Du väljer och bokar själv en tid som passar dig.


Shopping Service Butik

Möte med inredningssäljare i butik upp till en timma, vi hjälper er att hitta unika inredningsdetaljer, skapa en bröllopslista, välja tyger till en soffa, matcha bord och stolar, hitta utvalda mattor eller belysning. Om ni efter mötet önskar återkommer vi med offert och förslag på skräddarsydd leverans.


> Boka nu

Shopping Service Online

Telefonmöte i upp till en timma där vi hjälper er att hitta den storlek ni önskar på bord, ge fördjupad information om möbler, välja tyger och färger eller hitta unika inredningsdetaljer och belysning. Vi ger förslag på leveranssätt och finansiella lösningar. Efter mötet återkommer vi med offert eller direktlänk för beställning utifrån det vi kommit överens om tillsammans.


> Boka nu

Kostnad

Kostnadsfritt möte, 60 minuter, i butik eller över telefon.

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta oss på studio@artilleriet.se